Intens

Intens is een tijdschrift voor meiden tussen 18 en 25 jaar die gek zijn op levensverhalen. De verhalen zijn herkenbaar, openhartig en indrukwekkend. Ik heb voor Intens interviews, reportages en rubrieken geschreven.

Kiki was jarenlang verslaafd aan ghb

Het leek zo'n onschuldig drankje...    Op zestienjarige leeftijd komt Kiki voor het eerst in aanraking met de drug ghb. Ze raakt verslaafd. Nu, zes jaar later, knokt ze heel hard om haar ghb-verslaving voor eeuwig achter zich te laten...
Lees meer

Love is in de buitenlucht...

Ellen is getrouwd met een boer Het begon heel onschuldig met een keertje koeien melken bij Chiel op de boerderij. Geen sprake van liefde in de lucht, maar gewoon voor de gein. Tien jaar later is Ellen (25) getrouwd met haar eigen boerenknul en vertoeft...
Lees meer

Vrijwilligers zijn kanjers

Geluk, voldoening en werkervaring 
Een steentje bijdragen aan de maatschappij door vrijwilligerswerk te doen, is dat niet iets voor ouderen?
 Drie Intens-lezeressen bewijzen het tegendeel. Ze vertellen over hoe zij gratis en voor niets werk...
Lees meer

Gillen, zwieren en feesten

Op de Tilburgse Kermis moet je wezen... De Tilburg Kermis is één van de grootste kermissen in Europa. Precies om die reden is het tijdens de kermis een komen en gaan van talloze feestvierders in de binnenstad van Tilburg.  
Lees meer

21, dit ben ik!

Als je 21 bent, ligt de wereld aan je voeten. Maar voor iedereen ziet die wereld er anders uit, iedereen maakt immers andere keuzes. Intens sprak met drie meiden van deze leeftijd. Alle drie hebben ze een totaal ander leven. 
Lees meer

Babes in business

Een kantoorbaan van negen tot vijf is niets voor deze meiden. Zij kozen voor een eigen zaak. Met passie en vooral heel veel plezier bouwen ze aan hun toekomst. Lees de succesverhalen van Isabelle, Manon en Loes. 
Lees meer