Lobke

'Houdoe!', zei ik tegen mijn baan als kok in de horeca en ik koos voor de journalistiek. Waarom? Omdat ik graag op ontdekkingstocht ga in andermans leven. Het achterhalen van iemands drijfveren en eigenaardigheden vind ik interessant. Maar ook het verhaal achter producten en actualiteiten boeit mij. Zulke verhalen giet ik graag in een passend jasje, op schrift en in beeld. Want in mijn vrije tijd fotografeer ik ook graag. 

Ontdek je plekje

Maar met mijn verhalen probeer ik lezers ook in beweging te brengen. Om iets te ondernemen, eropuit te trekken. Ik vind het leuk om als soort 'ontdek-je-plekje' verslag te doen van de geheimen van een bepaalde streek of een bepaald land. Ook duik ik dan graag even met m'n neus in de lokale lekkernijen. Want mijn culinaire kennis combineer ik graag met schrijven. Een ontdekkingstocht, dichtbij en ver weg. 

Zoekt u iemand om teksten te schrijven?

Ik ben inzetbaar als journalist, (web)redacteur en tekstschrijver. Mijn teksten schrijf ik voor media, bedrijven en instellingen. Zowel voor printmedia als voor websites.

Wat kost het als je me wilt inhuren?

Daarvoor kun je het beste contact met me opnemen. Iedere opdracht is anders. De prijs is dan ook afhankelijk van het aantal woorden, de complexiteit van het onderwerp en de grootte van de opdracht. Mail gerust voor een vrijblijvende kennismaking!

En voor wie nog meer gek is op nieuws...

Een overzicht van een aantal belangrijke nieuwsfeiten in 1980. Dat is het jaar dat ik geboren ben. Gewoon, vanwege het tijdsbesef en omdat nieuws leuk is.