Rubrieken: weetjes en tips voor een beter leven

Journalistiek: Mijn Geheim

Weetjes en tips voor een beter leven, rubrieken die ik heb geschreven voor Mijn Geheim. Tips voor een beter leven is een rubriek waarin wekelijks een onderwerp centraal staat. Talloze tips en tricks komen aan bod bij onder andere liefdesverdriet, zwangerschap en pubers. De rubriek weetjes bestaat uit allerlei wetenswaardigheden over het leven.

Tips bij liefdesverdriet

Van een verbroken relatie kun je heel veel verdriet hebben. Ineens ziet je leven er totaal anders uit: nooit meer samen zijn met degene van wie je houdt. Liefdesverdriet kan je zo overmannen dat je nergens meer toe in staat bent en het liefst wegkruipt in je bed. Maar er komt gelukkig weer een moment dat de pijn minder wordt. Deze tips kunnen daarbij helpen. 

Tips bij pubers

Pubers zijn vaak lastig te peilen. Ze kunnen mopperen en schreeuwen en voor je het weet vallen ze je weer liefdevol in de armen. Hoe ga je als ouder zo goed mogelijk om met lastige pubers

Tips bij zwangerschap 

Moeder worden is voor veel vrouwen de meest bijzondere ervaring in hun leven. Een dagelijks wonder, dat zich alleen al in Nederland zo’n 500 keer per dag voltrekt. Maar voor het zover is, gebeurt er van alles met je lichaam én geest. Tips rondom je zwangerschap

Tips bij emigratie

Vertrekken naar het buitenland, elders een heel nieuw bestaan opbouwen… Veel mensen dromen er stiekem over maar het is lang niet voor iedereen weggelegd. Wat komt er zoal bij kijken als je wilt emigreren en is het echt wel iets voor jou?

Weetjes over je leven: kerstmis zo leuk als seks! 

Weetjes over je leven: datingsites hot or not?

 

Terug naar Mijn Geheim